obrazek promocyjny

Oferta współpracy dla inwestorów hotelowych


PROPONUJEMY WSPÓŁPRACĘ ORAZ DORADZTWO W ZAKRESIE PROGRAMOWANIA, DOBORU I WYCENY WYPOSAŻENIA HOTELOWEGO I GASTRONOMICZNEGO. 
 
OFERTA SKIEROWANA JEST DO INWESTORÓW HOTELOWYCH I WŁAŚCICIELI PLANUJĄCYCH 
INWESTYCJE HOTELOWE LUB MODRENIZACJĘ ISTNIEJĄCYCH OBIEKTÓW.

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
 

Urszula Zajączkowska

tel. kom: 507-118-182
ula.z@hot-gastro.pl

 

Katarzyna Zajączkowska

tel. kom: 501-274-365
biuro@hot-gastro.pl

 

     Firma Hot-Gastro istnieje na rynku ponad 15 lat. Posiada wieloletnie doświadczenie w zakresie kompleksowego wyposażania hoteli i obiektów gastronomicznych, jak również prowadzi usługi konsultingowe- doradztwo ekspertów hotelarstwa, w zakresie doboru i wyceny wyposażenia poszczególnych sektorów oraz uruchamiania i prowadzenia lokali hotelarsko-gastronomicznych.

      Oferujemy Państwu kompleksową obsługę doradczą i wykonawczą w zakresie prowadzenia działalności hotelarsko-gastronomicznych począwszy od etapu planowania wraz z kosztorysem, poprzez projektowanie, pierwsze wyposażenie, wsparcie na etapie Pre Opening i dalsze doposażenie, gwarantując płynność przejścia między poszczególnymi etapami oraz minimalizację kosztów.

 

Zakres naszych prac obejmuje:

  • PROGRAMY WYPOSAŻENIA - tworzenie programówy wyposażeniowych dla hoteli, z uwzględnieniem wymogów jakościowych i ilościowych, w zależności od zakładanego standardu, wraz z dokładną wyceną na potrzeby zewnętrznego finansowania np.dotacji unijnych, kredytu
  • PROJEKTY TECHNOLOGICZNE - nadzór nad funkcjonalnym wykonaniem
  • WENTYLACJA - projekty techniczne, klimatyzacja, audyty, certyfikaty, serwis
  • DOBÓR SPRZĘTU - dobór sprzętu gastronomicznego pod projekty technologiczne i ich weryfikację co do zgodniści z wymogami HACCP i ustawienia ergonomicznego urządzeń
  • WYPOSAŻENIE - dostawy kompleksowego wyposażenia kuchni i zapleczy kuchennych, sal konsumenckich, barów i części hotelowej
  • DORADZTWO TECHNICZNE - konsultacje na etapie powstawania projektu architektoniczno-budowlanego, montaż i uruchomienie urządzeń wraz z serwisem
  • LEASING - leasing urządzeń gastronomicznych, FRPiIL
  • ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄ - profesjonalne doradztwo w zakresie prowadzenia działalności - tworzenie koncepcji strategii rozwoju wraz z planowaniem budżetu, wdrażanie i kontrolowanie procedur, negocjacje/renegocjacje umów handlowych z dostawcami, zarządzanie gastronomią
  • HACCP - wdrażanie systemów HACCP i dobrej praktyki sanitarnej
  • AUDYTY - audyty wewnętrzne (analiza sprawności działania obiektu) i zewnętrzne (mystery shopper) lokali gastronomicznych mające na celu sprawdzenie jakości oferowanych usług
  • REMANENTY - opracowywanie, wdrażanie i realizacja programów inwentaryzacyjnych i remanentowych, bilanse, food coast, badania efektywności pracowników, prowadzenie księgowości
  • SZKOLENIA - rekrutacja i organizacja pracy personelu wraz z certyfikowanymi szkoleniami branżowymi i opieką medyczną
  • REKLAMA - nadzór marketingowy, kreacja, projekty graficzne, materiały reklamowe, kampanie multimedialne, newsletter mailingowy
  • ORGANIZACJA IMPREZ FIRMOWYCH

HOT GASTRO |

Mapa strony
Copyright: Hot Gastro | 2011
Projekt i wykonanie: Laboratorium Artystyczne